Напередодні зимових свят ми ділимося найцікавішими думками та найкориснішими порадами від молодих підприємців.
Роман Тугашев, засновник фестивалю «Вулична їжа» радить підприємцям-початківцям вірити у себе і слухати менше порад.
Віталій Грушецький, власник майстерні натуральних напоїв Craft Beer House, спить 5-7 годин на добу, тому що у власника бізнесу робочий день ніколи не завершується.
Сергій Алаєв, власник фуд-корнеру «П.Пельмені» радить не копіювати нічого у конкурентів, а робити краще, це і буде запорукою позитивного результату.
Артем Горбач, власник бургерної Street One, вважає, що найголовніше в роботі – постійно дивувати.
Євгенія Манжосова, власниця кондитерської Manzhosova Patisserie, радить організувати насамперед себе, перш ніж започатковувати бізнес.