Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

У 2022 році 4 тисячі підприємств отримали кредитну підтримку Ощадбанку

Новини Ощаду

Торік Ощад став одним з ключових банків з підтримки бізнесу та економіки України. Бізнес-клієнтам було надано 12,6 млрд грн кредитних коштів. Гроші на розвиток бізнесу отримали більше 4 тисяч підприємств, в яких працюють до 100 тисяч українців. Кредитний портфель ММСБ Ощадбанку перевищив 17 млрд грн; ще 7 років тому він становив 2 млрд грн. Ощад – один з небагатьох банків, який продемонстрував зростання кількості бізнес-клієнтів. Залишки коштів на рахунках клієнтів зросли на 8 млрд грн.

«Завдяки перш за все державним банкам, зокрема Ощаду, банківська система залишається стабільною та забезпечує безперебійність основних фінансових процесів. З початку війни Ощадбанк не зупиняв і продовжує кредитування мікро-, малого та середнього бізнесу. При цьому спрощено внутрішньобанківські процедури, зменшено час розгляду кредитних заявок до 2 днів. У 2023 році плануємо запустити кілька нових проєктів відновлення та подальшого розвитку бізнесу», – зазначила Наталя Буткова-Вітвіцька, членкиня правління Ощадбанку, відповідальна за мікро-малий та середній бізнес.

Бізнес-клієнтам в Ощаді доступний кредитний ресурс за ставкою від 0% річних у рамках державних і партнерських програм, зокрема за програмою «Доступні кредити 5-7-9%». Умови кредитування в Ощадбанку було визнано найкращими в рамках рейтингу «25 провідних банків України під час війни 2022» від Financial Club. Це вперше принесло Ощаду перемогу в номінаціях «Кредити МСБ та ФОП» та «Агрокредити».

В умовах воєнного стану банк фокусується на активному фінансуванні та обслуговуванні клієнтів за такими напрямами, як релокація бізнесу, підтримка експортерів, сприяння агробізнесу, спільні з ОВА програми підтримки бізнесу в областях, грантова програма для бізнесу від уряду Німеччини.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку