Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Журнал Euromoney відзначив Ощад за кращий преміальний банкінг

Новини Ощаду

Ощад – кращий український банк у приватному обслуговуванні преміум-клієнтів в Україні (Ukraine’s Best Private Bank for High Net Worth Individuals). Таку відзнаку отримав державний фінансовий інститут у рамках рейтингу журналу Euromoney «Global Private Banking Awards 2023». Ощадбанк став єдиним українським банком, відзначеним у цьому рейтингу.

Ця нагорода є цілком заслуженою, адже незважаючи на повномасштабну війну Ощадбанк продовжує розвивати послуги для клієнтів преміального сегмента. До послуг клієнтів понад 80 спеціальних преміум-зон по всій Україні, а також флагманське відділення закритого формату – преміум-центр у Києві. 84 преміум-менеджери допомагають клієнтам вирішити будь-які питання, пов’язані з банківським обслуговуванням та фінансовим плануванням.

Визначення переможців рейтингу Euromoney на рівні окремих країн здійснювали аналітики та редактори видання – для цього використовувалася скорингова система, що враховувала покращення, досягнення та вплив фінансових інститутів на розвитку послуг Private Banking у звітному періоді.

Раніше Ощад неодноразово отримував міжнародне визнання за кращі послуги на ринку преміального банкінгу України. Так, він був визнаний найкращим преміальним банком України за результатами дослідження Euromoney – Private Banking and Wealth Management Survey 2022, посівши І місце в номінації Best Private Bank and Wealth Manager Services Overall (найкращий у сфері Private Banking та управління капіталом).

Euromoney – авторитетний міжнародний аналітичний журнал про банківський і фінансовий ринки. Аудиторія видання – топменеджмент великих компаній, інвестори, представники фінансового сектора в усьому світі.

Оперативну інформацію про роботу Ощадбанку також можна отримати тут:
Web: www.oschadbank.ua
Facebook: https://www.facebook.com/oschadbank
Telegram: https://t.me/sergii_naumov (офіційна сторінка голови правління Ощадбанку Сергія Наумова).

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку