Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Завдяки Ощадбанку відсьогодні сплатити добровільні пенсійні внески можна на вебпорталі Пенсійного фонду України

Новини Ощаду

Ощадбанк та Пенсійний фонд України (ПФУ) спростили для українців механізм добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного пенсійного страхування. Відтепер всі охочі віком від 16 років можуть сплатити пенсійні внески за себе або на користь іншої людини у зручний спосіб – без відвідування державних та банківських установ. Віднині реалізовано можливість сплати добровільних внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування через особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг ПФУ (https://portal.pfu.gov.ua/).

Цей спільний проєкт став ще одним кроком у напрямі діджиталізації системи надання послуг українським громадянам. Для добровільної сплати внесків необхідно укласти договір з Пенсійним фондом України в електронній формі.

Ощадбанк за технічної підтримки системи Portmone реалізував можливість сплати добровільних внесків за такими договорами картками платіжних систем Visa, Mastercard та Простір. Сплачені кошти надходять на окремий рахунок ПФУ, відкритий в Ощадбанку.

Добровільні внески – це набутий страховий стаж або збільшена база для розрахунку пенсії. Скористайтесь зручним сервісом від Пенсійного фонду України – подбайте про свою майбутню пенсію!

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку