Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Відкритий продаж військових облігацій через Ощадбанк

Новини Ощаду

Ощадбанк як первинний дилер почав надавати клієнтам сервіс придбання військових облігацій. Скористатись цією послугою можуть як фізичні, так і юридичні особи.

Військові облігації — різновид облігацій внутрішньої державної позики — державних цінних паперів, емітентом яких є міністерство фінансів. Військові облігації розміщуються на внутрішньому ринку державних цінних паперів. Їх особливість полягає в тому, що ці облігації є цільовими — кошти від їх розміщення держава спрямовуватиме на фінансування Збройних Сил України та інші потреби, що виникають під час воєнного стану.

Основні умови купівлі військових облігацій через Ощадбанк:

  • послуга надається фізичним та юридичним особам — резидентам України;
  • валюта, строк обігу та ставка дохідності визначаються умовами аукціону міністерства фінансів;
  • згідно з рішенням НБУ при купівлі військових облігацій перевірка джерел походження коштів не здійснюється;
  • погашення військових облігацій та виплата доходу здійснюється у валюті облігацій у строки, встановлені умовами їх випуску. З результатами розміщення військових облігацій можна ознайомитись на сайті міністерства фінансів;
  • податок на доходи фізичної особи та військовий збір з сум погашення таких облігацій та з виплат відповідного доходу не утримуються.

В умовах воєнного стану купівля військових облігацій через Ощадбанк здійснюється за спрощеною процедурою. Фізичні особи, які є діючими клієнтами Ощадбанку, можуть придбавати військові облігації без відвідування установи банку, достатньо зателефонувати туди та дистанційно оформити всі необхідні документи. Преміум-клієнти можуть контактувати з цього приводу зі своїми преміум-менеджерами. Новим клієнтам для купівлі військових облігацій необхідно звернутись до установи банку, із актуальним режимом роботи відділень можна ознайомитися за посиланням. Щодо клієнтів-юридичних осіб, то для купівлі облігацій їм також потрібно звернутись до акаунт-менеджерів в Ощадбанку.

Більш детальна інформація щодо купівлі військових облігацій через Ощадбанк — за посиланням: https://www.oschadbank.ua/vijskovi-obligaciyi

Віримо в перемогу та підтримуємо Збройні Сили України!

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку

Це ви ще не читали