Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Відбулась ротація складу наглядової ради Ощадбанку

Новини Ощаду

Кабінет Міністрів України призначив шість незалежних членів наступної наглядової ради Ощадбанку, а саме:

  • Міхала Крупінського;
  • Елізабет Нельсон;
  • Філіпа Хізлі;
  • Володимира Лавренчука;
  • Хуана Енріке Перес Калота;
  • Антона Пятигіна.

Хуан Енріке Перес Калот і Антон Пятигін були незалежними членами попередньої ради та будуть проводжувати виконувати ці функції в наступній наглядовій раді. Чотири нових члени замінять Байбу Апін, Міхаеля Вайнштейна, Пітера Бріггса та Янне Харьюнпаа.

Попередній склад ради вперше був обраний на сучасних засадах корпоративного управління та включав шість незалежних членів, які мають значний досвід у багатьох сферах банківської та фінансової діяльності. Ця рада затвердила стратегію трансформації Ощадбанку в комерційно привабливий інститут з огляду на можливу приватизацію. Реалізацію цієї стратегії було призупинено через збройну агресію російської федерації; процеси, які вона запустила, виявились важливим фактором стійкості та витривалості, які банк продемонстрував протягом війни.

«Правління та колектив Ощаду приєднуються до привітань новій наглядовій раді, а також висловлюють подяку попередньому її складу за значний внесок, який вона зробила у трансформацію банку. Ми дякуємо членам ради, які залишають її склад, за їхню важку працю і відданість банку та Україні, та бажаємо їм успіхів у їхній подальшій діяльності. Сподіваюсь, що ми матимемо подібну плідну співпрацю з новою наглядовою радою, що дасть нам можливість продовжити реформи», – прокоментував голова правління Ощадбанку Сергій Наумов.

«Україна та Ощад назавжди залишаться в наших серцях. Я хочу висловити глибоку подяку професійній команді банку за конструктивну співпрацю протягом нашої каденції, а також за відданість та прихильність, які вони неодноразово продемонстрували протягом цих бурхливих років. Слава Україні!», – зазначила голова попередньої наглядової ради Ощадбанку Байба Апін.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку