Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

У цьому році клієнти Ощаду отримали понад 150 млн грн грантів за програмою єРобота на розвиток садового та тепличного бізнесу

Новини Ощаду

Уряд цього року перерахував понад 150 млн грн учасникам державної програми єРобота за напрямами «Свій Сад» та «Своя Теплиця». Гранти на рахунки в Ощадбанку отримали 48 учасників програми за напрямом садівництва (загальна сума - 112,9 млн грн) та 7 отримувачів – за напрямом розвитку теплиць (загальна сума – 37,2 млн грн). 

Загалом за 2023 рік банк виконав зарахування майже 600 млн грн грантових коштів в рамках єРоботи 1300 клієнтам на відкриття та розвиток власного бізнесу.

Ощадбанк активно співпрацює з Міністерством економіки, Міністерством аграрної політики, Державним центром зайнятості, Державним підприємством Дія у якості ексклюзивного банківського партнера в реалізації програми єРобота.

Нагадуємо, що напрям «Свій сад» дає можливість отримати фінансову підтримку від держави у вигляді гранту на суму від 140 до 400 тис. грн за гектар, але не більше 70% вартості проєкту висадки насаджень. За напрямком «Своя Теплиця» можна отримати фінансову підтримку для 0,4-2,4 гектара від 2 до 7 млн грн, але не більше 70% вартості проєкту. За обома напрямками кошти можна витрачати на оплату рахунків за матеріали та будівництво модульної теплиці, які включені до кошторису.

Отримати грант може як діючий підприємець, так і людина без досвіду підприємницької діяльності. Обов'язковою умовою надання коштів є створення робочих місць та здійснення активної бізнес діяльності не менше 3-х років. Подання заявки на участь в програмі здійснюється через портал Дія.

Оперативну інформацію про роботу Ощадбанку також можна отримати тут:
Web: www.oschadbank.ua
Facebook: https://www.facebook.com/oschadbank
Telegram: https://t.me/sergii_naumov (офіційна сторінка голови правління Ощадбанку Сергія Наумова).

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку