Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Третій рік поспіль Ощадбанк та Mastercard забезпечать безготівкові оплати на «Зимовій Країні на ВДНГ»

Новини Ощаду

Організатори головного парку зимових розваг України очікують на понад 750 тисяч відвідувачів

У суботу, 7 грудня, в Києві  на території Національного комплексу «Експоцентр України» розпочинається новий сезон  «Зимової Країни на ВДНГ», який триватиме до 1 березня 2020 року. За традицією третій рік поспіль Ощадбанк у співпраці з Mastercard забезпечує зручні безготівкові оплати на території парку.

Ощадбанк оснащує торговців «Зимової Країни на ВДНГ» POS-терміналами для безготівкових розрахунків картками, в тому числі оцифрованими в Google Pay, Apple Pay та інших NFC-гаманцях. Відтак, відвідувачі зможуть безготівково оплатити  розваги,  розрахуватись на фудкортах, придбати подарунки й сувеніри. Для поповнення карток у павільйоні «Баварський двір» створено зону самообслуговування з інформаційно-платіжними терміналами банку.

Усі охочі зможуть взяти участь у розіграші фірмових  регланів. Для цього потрібно сфотографуватись у фотозоні Ощадбанку в Баварському дворі й розмістити фото з хештегами #звісно_ощад та #все_буде_мастеркард на своїй сторінці в Інстаграм.

«Зимова країна на ВДНГ» – гігантський майданчик зимового відпочинку та святкових подій з різноманітними активностями для всієї родини. Парк розваг розпочне роботу вже вп’яте. В 2019 році парк відвідали більше 700 тис. осіб.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку