Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Шановні клієнти!

Повідомлення для клієнтів

Інформуємо, що відповідно до рішення продуктового комітету внесено зміни до тарифів за обслуговування поточного рахунку з використанням платіжних карток, затверджених постановою правління АТ «Ощадбанк» від 16 квітня 2009 року №124 (зі змінами та доповненнями), а саме:

1.Користувачам преміальних карток Маstercard World Elite, Visa Infinite (основних та додаткових) за тарифними пакетами «Мій комфорт», «Мій рахунок», «Моя картка», «Зарплатний» надано можливість безкоштовного зняття готівки в закордонних банкоматах у межах ліміту по картці 10 000 грн (екв.) на місяць, понад ліміт застосовується комісійна винагорода. Зміни до тарифів вступають у дію 01.10.2023

2. У тарифних пакетах «Мій комфорт», «MORE», «Мій рахунок», «Моя картка», «Зарплатний» для нових та діючих клієнтів – користувачів карток Маstercard World Elite, Visa Infinite (основних та додаткових карток) переглянуто вартість розрахунково-касового обслуговування. Зміни до тарифів вступають у дію 01.12.2023. 

3.Переглянуто ряд тарифів щодо переказів коштів (через установи банку / Ощад 24/7 / банкомати / ІПТ), а також щодо надання виписок на індивідуальний запит клієнта в установі банку, оформлення довіреності в установі банку та ін.  Зміни до тарифів вступають у дію 01.12.2023.

Ознайомитись зі змінами до тарифів можна за посиланням https://www.oschadbank.ua/ua/private/paycards/dogovir-taryf-inshe або у відділеннях Ощадбанку.

Повідомлення для клієнтів

Прес-служба Ощадбанку