Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Поповнюйте картки Ощадбанку без комісії в терміналах EasyPay!

Новини Ощаду

Відтепер готівкове поповнення будь-якої картки Ощадбанку доступне без комісії в мережі платіжних терміналів EasyPay. Для поповнення картки на головному екрані терміналу потрібно обрати послугу «Поповнення картки Ощадбанку» з позначкою «0%».

«Ощадбанк не припиняє вдосконалювати сервіси платіжних карток та розширювати мережу терміналів для їх поповнення готівковими коштами. Підтримка клієнтів є нашим найголовнішим пріоритетом, зокрема в сфері електронної комерції. Скасування комісії – ще один крок назустріч клієнтам у підвищенні зручності користування картками», – зазначив Володимир Москаленко, директор департаменту електронної комерції та платіжних засобів Ощадбанку.

Для миттєвого поповнення картки Ощадбанку без комісії потрібно:

При використанні NFC-зчитувача для введення номера картки (прикладанні картки або смартфону до рідера) максимальна сума поповнення збільшиться з 5 до 30 тис. грн на день.

«Як найбільша мережа платіжних терміналів EasyPay значно покращує досвід клієнтів у користуванні банківськими послугами за рахунок рівномірного покриття всієї території України, забезпечення безперебійної роботи платіжної системи в умовах воєнного стану та високої клієнтоорієнтованості. Вже близько 80% соціально важливих сервісів у наших терміналах доступні для сплати без комісії, і разом з партнерами ми впевнено рухаємось до абсолютної цифри», – зауважив Антон Авраменко, комерційний директор EasyPay.

 

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку