Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Підтримуємо експортерів. Ощадбанк видав 10 експортних кредитів, застрахованих ЕКА

Новини Ощаду

З початку участі в програмі страхування кредитів Експортно-кредитним агентством (ЕКА) Ощадбанк видав 10 позик на загальну суму 30 млн грн, що зробило можливим експорт української продукції до Англії, Франції, Німеччини, Польщі, Угорщини, Болгарії та Австралії. Фінансування отримали невеликі підприємства мікро-, малого та середнього бізнесу з Запорізької, Київської, Львівської, Сумської та Чернівецької областей, що виготовляють картонну продукцію, меблі, харчову плівку, вироби з гірчиці тощо. Головна  мета програми – розвиток експортного потенціалу малих та середніх бізнесів.

Ці кредити застраховано Експортно-кредитним агентством, яке забезпечує виконання зобов’язань підприємств перед банком за зовнішньоекономічним контрактом в обсязі 85% суми кредиту. Завдяки поєднанню з програмою «Доступні кредити 5-7-9%» клієнти отримали таке фінансування без відсотків на період воєнного стану.

«Завдяки численним програмам державної підтримки бізнесу українські підприємці мають змогу навіть у поточних умовах залучати фінансування на привабливих умовах. Участь Ощадбанку в таких програмах – один з головних фокусів у нашій роботі. Завдяки отриманим від Ощаду кредитам компанії зможуть збільшити обсяги виготовлення продукції та розширити ринок її збуту на міжнародному рівні, що є дуже важливим з огляду на ситуацію на валютному ринку країни. Перші 10 позик це тільки початок, з кожним місяцем кількість таких кредитів зростає», – зазначив Сергій Наумов, голова правління Ощадбанку.

Експортери можуть подати заявку на кредитування на порталі «Дія.Бізнес». 

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку