Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Підтримка великого бізнесу від Ощаду: з початку року укладено нових договорів 11,8 млрд грн

Новини Ощаду

У першому півріччі Ощад уклав з великими корпоративними клієнтами кредитні угоди на 11,8 млрд грн. Цей обсяг майже дорівнює сумі укладених договорів у 2021 році та лише на 10% менше показників 2020 року. Відповідно обсяг укладених договорів за 2022 рік становить 13,9 млрд грн.

Переважна більшість укладених договорів – з підприємствами-представниками аграрно-промислового комплексу та торгівлі. Крім того, угоди укладено з компаніями енергетичної, машинобудівної, нафтогазової і хімічної галузей.

«За період повномасштабної війни Ощад суттєво збільшив кількість клієнтів у корпоративному секторі. Наша висока ліквідність і гнучкість у наданні індивідуальних умов та спроможність забезпечити найвищий поріг кредитного фінансування стимулювали багатьох клієнтів переглянути своє ставлення до державного банку. Водночас на ринку корпоративного бізнесу спостерігається тенденція, коли компанії неактивно використовують наявні кредитні лінії. Впевнений, що система страхування воєнних ризиків, яка зараз напрацьовується для запровадження в Україні, стимулюватиме не лише зовнішніх, а й внутрішніх інвесторів вкладати кошти у розвиток економіки країни. Також закликаю представників бізнесу активно використовувати наявний в арсеналі Ощаду інструмент Tradе Finance, який може бути альтернативою традиційному кредитуванню», – наголосив Юрій Каціон, заступник голови правління Ощадбанку, відповідальний за корпоративний бізнес.

Більше деталей про кредитування Ощадом великих корпоративних підприємств за посиланням https://www.oschadbank.ua/corporate-credit

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку