Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк відкриває відділення на КПВВ «Новотроїцьке»

Новини Ощаду

16 грудня 2020 року розпочинає роботу відділення Ощадбанку в універсальному сервісному центрі на КПВВ «Новотроїцьке» в Донецькій області. Це відділення поповнило перелік унікальних підрозділів Ощадбанку, які здійснюють обслуговування мешканців прилеглих до КПВВ населених пунктів та внутрішньо переміщених осіб, які перетинають лінію розмежування. Під час відкриття універсального сервісного центру відділення банку відвідав Віце-прем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков.

Відкриття відділення послабить соціальну напругу в регіоні, де практично немає банківської інфраструктури, та полегшить доступ усіх категорій клієнтів до банківських сервісів. У відділенні будуть обслуговуватись мешканці населених пунктів, розташованих поблизу, військовослужбовці та внутрішньо переміщені особи. До послуг клієнтів широкий перелік послуг від отримання пенсійних та соціальних виплат і проходження фізичної ідентифікації до купівлі валюти, відправлення/отримання переказів, поповнення мобільного зв’язку, відкриття рахунку та оформлення депозиту. Щоденно відділення зможе обслуговувати до 2000 клієнтів.

На сьогодні Ощадбанк вже здійснює обслуговування клієнтів на КПВВ «Станиця Луганська» та «Щастя» в Луганській області, а також мешканців населених пунктів Донецької та Луганської областей, розташованих поблизу лінії розмежування, за допомогою мобільних підрозділів на базі автомобіля КрАЗ.

Як відомо, міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України працює над створенням на всіх КПВВ універсальних сервісних хабів, де громадяни України зможуть отримувати широкий спектр адміністративних послуг та користуватись соціальними програмами. 6 листопада 2020 року відбулась презентація універсального сервісного центру на КПВВ «Щастя» в Луганській області. В ньому зокрема відкрито відділення Ощадбанку.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку

Це ви ще не читали