Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк визнано найкращим банком у соціальних мережах та відзначено за програму «Будуй своє» – Global Banking & Finance Awards 2021

Новини Ощаду

Ощадбанк отримав дві престижні нагороди рамках міжнародної премії Global Banking & Finance Awards 2021. Його визначено переможцем від України в номінаціях «Найкращий банк в соціальних мережах» (Best Bank for Social Media) та «Найкраща онлайн-фінансова освіта та навчання» (Best Online Financial Education & Training).

Ощад – номер один серед банківських спільнот України за кількістю фоловерів та за взаємодією з ними. Він представлений у всіх популярних соціальних мережах: Facebook, Instagram, TikTok, Youtube, LinkedIn, Twitter. Спільнота Ощадбанку у Facebook нещодавно перевищила 250 тис. підписників, у TikTok – 200 тис., в Instagram – 50 тис.

Портал «Будуй своє» було створено для підтримки підприємництва. Його відвідали майже 3 млн користувачів, щоб удосконалити свої знання та набути корисні навички для започаткування та ведення власної справи. Понад 20 тис. зареєструвались та отримали доступ до спеціальних пропозицій від 11 компаній. Понад 100 тис. користувачів у Facebook та понад 16 тис. в Instagram щодня отримують корисну інформацію на сторінках «Будуй своє».

Global Banking & Finance Awards  – щорічна міжнародна премія, заснована журналом Global Banking & Finance Review у 2011 році. Вона відображає інновації, досягнення, стратегію, прогресивні та надихаючі зміни, що відбуваються у світовій фінансовій спільноті.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку