Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк відновив роботу у прифронтовій Красногорівці Донецької області

Новини Ощаду

20 травня 2021 року в місті Красногорівка, що знаходиться на лінії розмежування, розпочав роботу мобільний підрозділ Ощадбанку на базі малої архітектурної форми (МАФ). Він став єдиним банківським закладом у прифронтовому місті, де мешкають 15 600 жителів. Відкриття установи банку відбулось за сприяння голови Донецької облдержадміністрації  Павла Кириленка.

«Ощадбанк – єдиний банк, який продовжує роботу в населених пунктах біля лінії розмежування та на контрольних пунктах в’їзду-виїзду на сході України. Нам приємно, що до числа цих населених пунктів сьогодні долучається Красногорівка, де тривалий час не було банківських установ. Для отримання заробітної плати, пенсії чи соціальних виплат її мешканцям раніше доводилось їздити за кілька кілометрів. Відтепер вони зможуть отримувати банківські послуги в мобільному підрозділі  Ощадбанку безпосередньо за місцем проживання без додаткових витрат на дорогу», – зазначив Сергій Наумов, голова правління Ощадбанку.

Мобільний підрозділ  розташовано за адресою: вул. Адміністративна, 10. Він відповідає найсуворішим вимогам безпеки – установу обладнано сертифікованими броньованими конструкціями, пожежною та охоронно-тривожною сигналізацією, системою відеоспостереження. Додатково вбудовано банкомат. Тут можна відкрити банківський рахунок, замовити/отримати картку, обміняти валюту, зняти готівку, оформити депозит, отримати/відправити переказ, оплатити комунальні та інші послуги, поповнити мобільний рахунок, оформити страховий поліс тощо.

Окрім мобільного підрозділу у Красногорівці, послуги мешканцям прифронтових територій надає 21 відділення Ощадбанку, що розташовані в населених пунктах на лінії розмежування, зокрема в містах Авдіївка, Волноваха, Світлодарськ, Мар’їнка та Торецьк, а також в окремих селищах міського типу (Зайцеве, Сартана) і селі Хлібодарівка Волноваського району. Працює й пересувний підрозділ Ощадбанку на базі броньованого КрАЗу, який здійснює банківське обслуговування мешканців населених пунктів, в яких немає банківських відділень.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку