Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк відкрив у Лисичанську друге в Луганській області інклюзивне відділення

Новини Ощаду

Лисичанськ став другим після Сєверодонецька містом у Луганській області, де Ощадбанк відкрив інклюзивне відділення, адаптоване для комфортного обслуговування всіх клієнтів, у тому числі з порушеннями зору, слуху та опорно-рухового апарату. Для зручного обслуговування людей з інвалідністю у відділенні передбачено пандус, тактильну плитку, кнопку виклику менеджера, касу з пониженим касовим вікном, спеціальне робоче місце менеджера для обслуговування таких клієнтів. Відкриття відбулося 14 липня. На ньому були присутні голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай, начальник Луганського обласного управління Ощадбанку Ірина Бондар, керівник Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєверодонецького району Луганської області Олександр Заїка та керівник Сєверодонецької міської військово-цивільної адміністрації Сєверодонецького району Луганської області Роман Власенко.

Загалом мережа інклюзивних відділень Ощадбанку нараховує 25 установ. Банк розробив власну модель відділення, «дружнього» для людей з інвалідністю, оснащення якого перевищує вимоги, встановлені Національним банком для доступності банківських відділень.

Інклюзивна установа відкрилась після повної реконструкції центрального відділення Ощаду в Лисичанську на проспекті Перемоги, 102. В цьому районі сконцентровано більше 50% адміністративної, торговельної, розважальної та громадської інфраструктури міста. Установа надаватиме послуги всім категоріям клієнтів, у тому числі юридичним особам і представникам мікро-, малого та середнього бізнесу. Для кожного клієнтського сегмента передбачено окремі комфортні зони обслуговування. До послуг клієнтів цілодобова зона 24/7 з банкоматом та інформаційно-платіжним терміналом. Крім цього, ще три термінали розміщено в залі. Наразі клієнтська база відділення нараховує 21 тисячу осіб.

 «Обслуговування клієнтів у прифронтовій зоні, де відсутні інші банківські установи, досягається значними зусиллями співробітників Луганського обласного управління, за що я їм дуже вдячний. Факт відкриття на Луганщині другого інклюзивного відділення Ощаду є ще одним свідченням втілення політики соціальної відповідальності банку, який не лише залишається з клієнтами поблизу лінії розмежування, а й надає умови для комфортного обслуговування людей з інвалідністю», – прокоментував голова правління Ощадбанку Сергій Наумов.

 Ощадбанк є учасником руху «Бізнес без бар’єрів», який створено в межах ініціативи першої леді України Олени Зеленської. 

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку