Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк відкрив торговій мережі «ТАВРІЯ В» третю кредитну лінію за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»

Новини Ощаду

Ощад підписав з ПП «Таврія плюс» кредитний договір за програмою «Доступні кредити 5-7-9%» на суму 250 млн грн.

Приватне підприємство «Таврія Плюс» входить до складу торговельної мережі «ТАВРІЯ В». Група компаній «ТАВРІЯ В» включає більш ніж 130 супермаркетів та торговельних центрів, цехи з виробництва м'ясних, рибних напівфабрикатів, кондитерські, кулінарні цехи, пекарні, броварню, швейне та трикотажне виробництво, великий логістичний центр.

Приватне підприємство «Таврія Плюс» є постійним клієнтом Ощадбанку з 2014 року. Компанія першою з всіх підприємств продовольчого рітейлу в липні 2022 року отримала від Ощаду фінансову підтримку за програмою «Доступні кредити 5-7-9%» після її поширення на підприємства цього сегмента.

Відкрита в серпні 2023 року відновлювана кредитна лінія на 250 млн грн – вже третя в рамках державної програми «Доступні кредити 5-7-9%». Загальна сума отриманого фінансування за цією програмою протягом повномасштабної війни становить 580 млн грн. Цільове призначення всіх трьох кредитних угод – поповнення обігових коштів.

Крім того, протягом 2022-2023 років ПП «Таврія плюс» додатково отримувала від Ощадбанку підтримку на загальних умовах кредитування.

«З початком повномасштабної війни ми, як і весь рітейл, зіткнулись з тим, що довоєнні механізми взаєморозрахунків і логістичні ланцюжки перестали працювати. Компанія мала перелаштовуватись на нові умови. Тому ми одразу звернулись до Ощаду – нашого давнього надійного партнера – по кредитування за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9%». Комбінуючи різні види кредитної підтримки, ми не лише збалансували розрахунки з постачальниками, а й продовжили розвивати мережу», – заявив директор компанії ПП «Таврія плюс» В’ячеслав Письменюк.

«Таврія плюс» демонструє приклад динамічного підходу до залучення зовнішнього фінансування. Його ефективність спирається на високий рівень співпраці клієнта і банку, коли клієнт чітко знає свої потреби, а банк пропонує потрібний обсяг доречних інструментів. За період повномасштабної війни ми уклали з цією торговельною мережею вже 5 кредитних договорів на загальну суму 865 млн грн», – наголосив Юрій Каціон, заступник голови правління Ощадбанку, відповідальний за корпоративний бізнес.

 

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку

Це ви ще не читали