Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк видав понад 200 млн грн іпотечних кредитів

Новини Ощаду

Ощадбанк продовжує розвивати іпотечне кредитування, утримуючи частку ринку понад 90%. З моменту його відновлення, а саме з 29 липня банк видав понад 200 млн грн кредитів на придбання житла. Це понад 220 кредитів, серед яких понад 60 видано в рамках державної програми єОселя. Ощад не лише першим видав кредит за цією програмою, а й утримує безперечне лідерство серед її учасників. Доступний  іпотечний кредит під 3% річних отримали переважно військовослужбовці з 9 областей України та Києва.

 «Сьогодні Ощад – лідер ринку не лише іпотечного, а й роздрібного кредитування. В поточних умовах активність на ринку низька, але попри війну і всі можливі ризики ми кредитуємо і задовольняємо запити тих клієнтів, які готові кредитуватись», – зазначив Антон Тютюн, заступник голови правління Ощадбанку.

 Крім державних програм єОселя та «Доступна іпотека 7%» клієнтам  доступні такі програми: 

  • «Звісно, зручно». В рамках програми можна придбати у кредит нерухомість на вторинному ринку за ставкою від 16,9% річних.
  • «Споживчий кредит під іпотеку» – для тих, хто розглядає варіанти придбання житла від забудовника, але запропоновані ним умови не влаштовують. Ставка – від 16,9% річних. У такому випадку можна скористатись споживчим кредитом, зокрема на купівлю омріяної нерухомості на первинному ринку під заставу вторинного житла. Також можна взяти кредит на власні потреби – на ремонт у квартирі, придбання нових меблів тощо.

Дізнатись про іпотечні програми детальніше можна у спеціалістів у будь-якому відділенні Ощаду, іпотечних центрів Oschad Home, за тел: 0 800 210 800. Також можна залишити заявку на офіційному сайті Ощадбанку https://www.oschadbank.ua/credits

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку