Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк утретє поспіль визнаний найкращим преміальним банком за версією Euromoney

Новини Ощаду

Ощад третій рік поспіль отримує нагороду за кращий преміальний банкінг (Ukraine's Best Domestic Private Bank) від міжнародного аналітичного видання Euromoney як визнання якості пропозицій для клієнтів і високих бізнес-показників та став єдиним українським банком, відзначеним у цьому рейтингу.

Відзнаку від британського аналітичного видання отримано зокрема за збільшення у 2023 році на 23% кількості преміум-клієнтів та на ті ж 23% - портфеля пасивів, за розширення преміальної інфраструктури (71 локація, 90 менеджерів), забезпечення концепції сімейного банку з широким спектром цільових продуктів та розвиток інвестиційних рішень (ОВДП на первинному та вторинному ринках).

До послуг клієнтів преміум-локації, які функціонують в кожному обласному управлінні, та флагманський преміум-центр у Києві. Дбаючи про ширше коло інтересів своїх клієнтів, ніж просто банкінг, Ощад підтримує українське мистецтво організовує закриті арт-заходи за участю відомих українських митців, надає можливість безкоштовного відвідування виставок та проводить закриті лекції з інвестування тощо. Також з минулого року Ощадбанк пропонує преміум-клієнтам щотижневі дайджести з аналітикою фінансових ринків та економіки. На основі цієї інформації клієнти можуть приймати виважені фінансові рішення, які допомагатимуть зберігати й примножувати статки.

«Це визнання є досягненням усієї команди Oschad Premium Banking. Ми дякуємо нашим клієнтам, які обрали преміальну сервісну модель Ощадбанку. У нас багато планів подальшого розвитку преміум-банкінгу до рівня кращих міжнародних банківських практик. Незабаром анонсуємо запуск нових унікальних послуг», – наголосив Дмитро Соловйов, начальник управління організації роботи з преміум-клієнтами Ощадбанку.

Euromoney – міжнародний аналітичний журнал про банківський і фінансовий ринки. Виходить з 1969 року. Аудиторія видання – топ-менеджмент великих компаній, інвестори, представники фінансового сектора в усьому світі. Саме рейтинги Euromoney вважаються найбільш авторитетними.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку