Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк у партнерстві з Visa запускає сервіс ОщадPAY на базі технології Visa Tap to Phone для приймання безконтактних платежів у смартфонах

Новини Ощаду

Ощадбанк у партнерстві з Visa першим в Україні запускає сервіс ОщадPAY для приймання безконтактних платежів у смартфонах без додаткового обладнання. Сервіс розроблено на базі унікальної технології Visa Tap to Phone, яка дає можливість перетворити смартфон на базі Android з NFC-модулем на POS-термінал.

Це технологічне рішення спрощує ведення бізнесу: незалежно від обслуговуючого банку кожен підприємець може підключити сервіс ОщадPAY та значно розширити мережу приймання безконтактних платежів, збільшити клієнтську базу та мінімізувати вартість підключення послуг еквайрингу.

Запуск нового сервісу в масову експлуатацію став можливим після успішного пілотного проекту Visa та Ощадбанку, який розпочався минулого року вперше в країнах Близького Сходу, Африки, Центральної та Східної Європи включно з Україною.

Інтегрований у смартфон торговця ОщадPAY забезпечує приймання безконтактних платежів картками та іншими NFC-пристроями – смартфонами, смарт-годинниками, NFC-каблучками та ін.

«Вже кілька років в Україні спостерігається впевнене зростання обсягу безготівкових розрахунків банківськими картками. Українці змінюють платіжні звички, надаючи перевагу онлайн-платежам та безконтактним розрахункам у торговельній мережі. Під час карантину переваги безготівкових платежів стали ще більш очевидними. Завдання учасників ринку, в тому числі банків, – забезпечити розширення платіжної інфраструктури в Україні, запропонувати клієнтам нові зручні сервіси. Ощадбанк є одним з драйверів цього процесу. ОщадPAY на базі технології Visa Tap to Phone перетворює смартфон на POS-термінал. Зручніше не буває. Не потрібно сплачувати за оренду терміналу та встановлювати додаткове обладнання. Це практичне і дієве рішення, особливо для малого бізнесу. Його можна використовувати на ярмарках, виставках, фестивалях, у доставці замовлень кур’єрськими службами або в таксі. Ми запрошуємо всіх охочих підприємців спробувати і оцінити переваги ОщадPAY», – зазначив Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку.

«Visa завжди прагне використовувати технологічні ноу-хау для відповіді на нові виклики. І саме зараз, під час пандемії, це стало особливо актуальним. Передбачаючи подальше розширення фіскалізації у торгівлі та взявши підтримку малого та середнього бізнесу за пріоритет, ми розпочали інноваційний проект, який перетворює ці зміни на користь підприємців і робить процес оплати з видачею чеку легким та безшовним для всіх учасників. Разом з Ощадбанком ми представляємо рішення, переваги якого дозволять торговцям не інвестувати кошти у придбання додаткового обладнання і водночас створити у покупців позитивний досвід зручної оплати. Оплати за допомогою Visa Tap to Phone – це швидко, безпечно і вигідно. Маємо надію, що новий сервіс отримає чимало прихильників і багато в чому працюватиме на збільшення кількості безконтактних платежів в цілому», – коментує Віра Платонова, старший Віце-президент Visa в Україні, Грузії, країнах СНД та Південно-Східної Європи.

Отримати більше інформації та зареєструватись в ОщадPAY можна за посиланнямhttps://www.oschadbank.ua/ua/oschadpay

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку

Це ви ще не читали