Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк та ГО «Відчуй» розпочинають збір 100 млн грн, щоб зберегти слух українських військових

Новини Ощаду

В Україні розпочинається масштабний збір 100 млн грн на індивідуальні захисні фільтри, які допоможуть зберегти слух 125 тисячам українських захисників. Ці фільтри дуже потрібні, адже постійні вибухи, звуки пострілів зі стрілецької зброї та артилерії наражають захисників України на небезпеку втрати свідомості, контузії та втрати слуху. 

Спеціально для проєкту під назвою «Чуєш? Плюс. Плюс»  «Відчуй» та Ощадбанк створили Банк звуків України. Це своєрідне сховище з відкритим кодом зі стартовими 100 аудіозаписами з життя України та українців, що цінні для кожного.

Кожен благодійний внесок відкриває доступ до Банку звуків України:

  • за внесок від 20 грн ви зможете зберегти звук з Банку звуків України; 
  • за внесок від 20 тис. грн – отримаєте доступ до всього Банку звуків України; 
  • донат у сумі від 100 000 грн відкриває можливість не лише здобути всю колекцію Банку звуків України, а й отримати запрошення на ланч з відомою особою.

Задонатити на збереження слуху наших захисників можна прямо на сайті проєкту. «Відчуй» закуповує на донати й передає військовим комфортні в користуванні індивідуальні звукові фільтри, які мають високий ступінь захисту від пікових хвиль звуків.

«З початку війни одним з напрямів роботи, на якому зосереджується Ощад, є допомога Збройним Силам України. Для цього ми шукаємо будь-які можливості, зокрема перерахували кошти на допомогу армії, передали броньовані авто та бронежилети, відкрили клієнтам можливість донатити на користь різних благодійних фондів у додатку «Мобільний Ощад», інвестуємо у військові ОВДП. Саме через відділення Ощаду в рамках благодійної акції «Смілива гривня» було зібрано найбільшу суму монетами – 3,5 млн грн. Спільний з «Відчуй» проєкт – це ще одна ініціатива допомоги ЗСУ, яка дасть змогу зберегти слух мужніх захисників України і врешті-решт наблизить нашу майбутню перемогу», – зазначив Сергій Наумов, голова правління Ощадбанку.

«Відчуй» – громадська організація, яка з 2011 року системно займається реабілітацією, допомогою, соціалізацією, реалізацією прав дітей і дорослих із порушенням слуху. Плекаємо культуру турботи про власний слух.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку

Це ви ще не читали