Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк – серед перших підписантів Спільної заяви надавачів послуг з переказу коштів в Україну

Новини Ощаду

27 вересня за ініціативи  Європейської Комісії відбувся круглий стіл за участю ключових учасників платіжного ринку України, в тому числі Ощадбанку. Захід було присвячено розширенню можливостей для підтримки українців та України, зокрема за допомогою доступних і безпечних переказів грошових коштів.

Під час цього заходу підписано Спільну заяву надавачів послуг з переказу коштів в Україну. В ній йдеться про можливість зниження вартості переказів принаймні на час агресії росії проти України, про більш прозорі умови та доступність здійснення переказів через мережу агентів, подальшу їх цифровізацію тощо.

«Під час війни головне завдання для нас полягає у збереженні довіри громадян, і наразі команді Ощаду це добре вдається. Надійна робота дистанційних каналів обслуговування, стабільне функціонування мережі відділень у безпечних регіонах сприяють лояльності клієнтів. Усвідомлюючи, що грошові перекази під час війни стали більш затребуваними, Ощад пропонує зручний спосіб отримання переказів, відправлених через міжнародні платіжні системи. Зниження вартості переказів стане гарною підтримкою для українців у цей складний час»,відзначив Антон Тютюн, заступник голови правління Ощадбанку.

За 6 місяців війни з березня по серпень Ощадбанк без жодних комісій перерахував благодійну допомогу внутрішньо переміщеним особам на суму більш ніж 30 млрд грн та соціальні виплати на суму 3,5 млрд грн. Через власну міжнародну платіжну систему Ощадбанку благодійними та державними організаціями, зокрема такими, як ООН, Червоний Хрест та Міністерство соціальної політики перераховано допомогу постраждалим від війни на суму понад 2 млрд грн. Також Ощадбанк реалізував спільні проекти з міжнародними платіжними системами з транскордонних гуманітарних виплат постраждалим від воєнних дій, а саме RED ROSE та World Food Programme під егідою ООН та Червоного Хреста.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку

Це ви ще не читали