Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк прокредитує Укрфінжитло для продовження програми єОселя

Новини Ощаду

16 червня Ощад та Укрфінжитло підписали кредитну угоду, згідно якої банк надасть фінансування для реалізації державної програми єОселя.

Залучені кошти фінансова установа спрямує на видачу траншів банкам-партнерам, які матимуть змогу продовжити пільгове кредитування окремих категорій громадян для вирішення житлового питання. За оцінками фінансової установи, кредит Ощадбанку дозволить забезпечити 25% річного планового показника фінансування програми. 

«Для нас цей проєкт особливий. Крім того, що Ощад є лідером програми єОселя (частка банку становить 62%), зараз ми робимо внесок у забезпечення її фінансування. Таким чином ми не тільки сприяємо отриманню довгоочікуваного житла працівниками соціальної сфери, не тільки допомагаємо нашим захисникам забезпечити комфортні домівки їхнім родинам, не тільки даємо можливість повернутись в Україну тим, чиї будинки зруйновано російським воєнним вторгненням, але й стимулюємо позитивний ефект для відновлення економіки всієї країни через розвиток будівництва та супутніх галузей», – наголосив заступник голови правління Ощадбанку Юрій Каціон. 

“Наша компанія спільно з урядом постійно працює над залученням додаткових коштів для фінансування єОселі. Ця програма користується великим попитом серед громадян. Маємо докласти всіх зусиль, аби його задовільняти. Бо це не лише про популярність доступного іпотечного кредитування, а й про незламність українців, які попри все хочуть жити та будувати свій дім тут, в Україні. Кредит Ощадбанку - важливе рішення, з якого ми розпочинаємо масштабний процес відновлення повноцінних темпів видачі іпотечних позик в рамках єОселі” - зауважив голова правління Укрфінжитла Євген Мецгер.

Кредитна угода зі сторони Ощадбанку підписана Юрієм Каціоном, заступником голови правління, відповідальним за корпоративний бізнес. Зі сторони ПрАТ «Укрфінжитло» підписантом за довіреністю став заступник голови правління Микола Гладишенко.

Довідково:

Наразі ПрАТ «Укрфінжитло» в рамках програми єОселя видало кредити вже 1346  родинам на суму понад 1,8 млрд грн. Ощадбанк з початку запуску програми профінансував вже 825 пільгових кредитів на загальну суму понад 1,1 млрд грн. У рамках програми пільгове кредитування доступне для військовослужбовців за контрактом, правоохоронців, а також для медиків, педагогів і науковців. Для них передбачено максимально пільгові умови – кредит під 3% на строк до 20 років із початковим внеском від 20% вартості житла.



Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку

Це ви ще не читали