Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк перерахував 1 млн грн на закупівлю трансформаторів для відновлення електропостачання Херсона

Новини Ощаду

Ощадбанк перерахував 1 млн грн до цільового фонду Херсонської міської ради «Відновлення, розвиток інфраструктури та житлового фонду Херсонської міської територіальної громади». Гроші буде використано для ліквідації наслідків підриву дамби Каховської ГЕС та обстрілів міста, а саме на придбання трансформаторів, які сприятимуть відновленню електропостачання в деяких районах Херсона.

На додачу до коштів, надісланих банком, група добровольців з числа його співробітників організувала збір предметів гігієни, ліків, продуктів харчування для мешканців міста, які постраждали від повені.

Підрив дамби Каховської ГЕС та регулярні обстріли стали черговими випробуваннями для мешканців Херсона. Серед них – працівники п’яти відділень Ощаду, які попри всі складнощі продовжують надавати безперебійні банківські послуги мешканцям міста. Благодійна допомога та зусилля ощадівських волонтерів є свідченням того, що Ощадбанк готовий і надалі підтримувати героїчних херсонців, які мужньо протистоять усім викликам і не планують залишати рідне місто.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку

Це ви ще не читали