Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощадбанк – найбільший кредитор муніципалітетів у 2021 році

Новини Ощаду

У 2021 році Ощадбанк надав найбільшу серед українських банків кредитну підтримку органам місцевого самоврядування – як за сумою укладених нових угод (3,9 млрд грн), так і за обсягом відповідного кредитного портфеля. З початку 2021 року він збільшився на 75% та становить на початок 2022 року 5,6 млрд грн.

Серед міст, муніципалітети яких прокредитував Ощад, – Київ, Дніпро, Запоріжжя та Одеса. Залучені кошти спрямовано на реалізацію проектів у різних сферах, зокрема на розвиток інфраструктури, громадського транспорту, будівництва тощо.

«Співпраця з муніципалітетами є для нас пріоритетною. Як державний банк Ощад вбачає свою місію в підтриманні розвитку територіальних громад і тому завжди пропонує цьому сегменту позичальників максимально вигідні умови кредитування. Такої політики ми будемо дотримуватись і надалі», – зазначив Сергій Наумов, голова правління Ощадбанку.

Крім кредитних ліній Ощад пропонує українським містам послугу андерайтингу: організацію випуску і розміщення муніципальних облігацій.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку