Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Ощад переміг у номінації «Найкраща кредитна підтримка бізнесу під час війни» премії PaySpace Magazine Awards 2022

Новини Ощаду

Ощадбанк став переможцем премії PaySpace Magazine Awards 2022 в номінації «Найкраща кредитна підтримка бізнесу під час війни». Про це стало відомо під час онлайн-церемонії нагородження, що відбулась 2 лютого.

З самого початку війни Ощадбанк не припиняв надавати кредитну підтримку як представникам мікро-, малого та середнього, так і великого корпоративного бізнесу. Загалом протягом минулого року бізнес-клієнтам було надано 26,5 млрд грн кредитних коштів. Гроші на розвиток бізнесу отримали більше 4 тисяч підприємств, в яких працюють близько 100 тисяч українців.

В умовах воєнного стану банк фокусується на активному фінансуванні та обслуговуванні клієнтів за такими напрямами, як підтримка агроклієнтів та експортерів, релокація бізнесу, спільні з ОВА програми сприяння підприємництву в областях, грантова програма для бізнесу від уряду Німеччини. Підприємцям в Ощаді наразі доступний кредитний ресурс за ставкою від 0% річних у рамках державних і партнерських програм, зокрема за програмою «Доступні кредити 5-7-9%». 

Перший конкурс PaySpace Magazine Awards відбувся 2016 року і з того часу проходить щорічно, відзначаючи кращі компанії та експертів на ринку фінансових технологій України. Переможці конкурсу визначаються онлайн-голосуванням користувачів, експертів та редакції видання.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку