Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Оплата комуналки карткою киянина – без комісії

Новини Ощаду

Близько 700 тисяч мешканців столиці є користувачами багатофункціональної картки киянина. Одна з її переваг – можливість сплачувати за спожиті комунальні послуги без комісії. Для зручності клієнту надається на вибір кілька способів такої оплати.  Здійснити її можна: 

  • у мобільних додатках «Ощад 24/7» або «Мобільний Ощад»; 
  • в особистому кабінеті на сайті Центру комунального сервісу; 
  • за допомогою QR-коду, надрукованого на кожному рахунку-повідомленні.   

Картку киянина можуть отримати всі мешканці Києва, зареєстровані у столиці, громадяни, які мають право на пільги, доплати, допомоги, компенсації згідно з актами Київради та КМДА, вимушені переселенці, які мають реєстрацію в Києві, ті, хто веде трудову діяльність у столиці, студенти, які здобувають професійну та вищу освіту в освітніх установах Києва всіх рівнів акредитації. 

Оформити її можна у відділеннях Ощадбанку. Актуальний перелік працюючих відділень щодня оновлюється на офіційному сайті за посиланням https://www.oschadbank.ua/aktualnij-rezim-roboti-viddilen-ta-bankomativ.  

Киянам, які мають право на пільги, картка оформлюється безкоштовно. Киянам непільгових категорій, жителям інших міст, що офіційно працевлаштовані в Києві, картка оформлюється згідно з тарифами Ощадбанку. 

Детальніше про картку киянина можна прочитати на сайті банку https://www.oschadbank.ua/kartka-kiyanina

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку