Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Наглядова рада Ощадбанку припинила повноваження члена правління Дмитра Буца

Новини Ощаду

У п’ятницю, 19 березня, наглядова рада Ощадбанку припинила повноваження члена правління, відповідального за управління ризиками, Дмитра Буца. Причиною стала відмова Національного банку України у його погодженні на посаду члена правління.

Дмитро Буц став переможцем конкурсу на посаду члена правління, відповідального за управління ризиками, що був оголошений 10 липня 2020 року. Відбір здійснювався серед широкого кола кандидатів із урахуванням кваліфікаційних вимог Закону України «Про банки та банківську діяльність» та постанови НБУ №149. До роботи в Ощадбанку Дмитро Буц приступив 1 грудня 2020 року.

Фінансову освіту Дмитро Буц отримав у Києво-Могилянській академії. Він має 17-річний досвід роботи в банківській системі, зокрема багато років присвятив роботі у Правекс Банку (міжнародна банківська група Intesa Sanpaolo). До призначення в Ощадбанк Дмитро Буц працював в НБУ заступником директора департаменту супроводження кредитів. Під час роботи в Ощадбанку Дмитро Буц проявив себе як професійний керівник та фахівець у галузі управління банківськими ризиками.

Дмитро Буц обійматиме посаду директора генерального департаменту з управління ризиками для забезпечення належного функціонування системи ризик-менеджменту в Ощадбанку. Посилення функції ризик-менеджменту й надалі залишатиметься у пріоритеті наглядової ради та правління Ощадбанку. Банк продовжить консультації з регулятором щодо цього питання.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку