Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Іпотечні програми Ощадбанку стали ще доступнішими

Новини Ощаду

26 березня Ощадбанк зменшив відсоткові ставки за іпотечними програмами. Останнє здешевлення іпотечних продуктів відбулось у жовтні минулого року. Окрім того, покращено деякі інші умови іпотечних програм: збільшено максимальний розмір кредиту, зменшено розмір комісії тощо.

 Так, за  найпопулярнішою іпотечною програмою «Звісно, зручно» тепер отримати кредит можна за зниженою фіксованою ставкою 12,5% при авансі від 50%. А якщо клієнт обслуговується чи отримує заробітну плату в Ощадбанку, то ставка становитиме 12%. При авансі 30% ставка буде дорівнювати 12,99% (якщо клієнт обслуговується чи отримує заробітну плату в Ощаді – 12,49%). Також збільшився максимальний термін кредитування – до 30 років.

 За програмою «Звісно, 15» тепер найнижча ставка становить 8%, і вона запроваджується не на 6 місяців, а на цілий рік. Починаючи з 13-го місяця встановлено єдину на весь термін ставку – 13%. Також зменшено комісію за надання кредиту: замість 2,2% вона становить лише 0,99%.

 За програмою «Звісно, житло» тепер ставка становить лише 11,49% на весь термін кредитування. За умови оформлення іпотеки за цією програмою клієнт не сплачує комісію за видачу кредиту.

 У лютому цього року Ощадбанк почав відкриття мережі іпотечних центрів. На сьогодні вже відкрито 28 іпотечних центрів в 23 містах України. Іпотечні центри надають повний комплекс послуг для укладення угод купівлі-продажу нерухомого майна. Ще однією перевагою Ощадбанку є найбільша мережа відділень -  близько 1800. Окрім того про іпотечні програми Ощадбанку можна дізнатись на офіційному сайті або в контакт-центрі.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку