Мій банк
МОЯ СВОБОДА
МОЯ СПРАВА
МОЄ МАЙБУТНЄ
МОЯ СИЛА
МОЄ ЗАВТРА
МІЙ СПОКІЙ
МОЇ ЛЮДИ

Члена наглядової ради Ощадбанку Олександра Роднянського обрано до спільноти The Forum of Young Global Leaders

Новини Ощаду

Олександр Роднянський, член наглядової ради Ощадбанку, обраний до спільноти найперспективніших молодих глобальних лідерів The Forum of Young Global Leaders, яка існує в рамках Всесвітнього економічного форуму (World Economic Forum). До спільноти входять близько 90 видатних лідерів із усього світу віком до 40 років зі сфери політики, бізнесу, громадянського суспільства, технологій, мистецтва, науки.

Членами об’єднання є лауреати Пулітцерівської премії, посли доброї волі ООН, генеральні директори компаній зі списку Fortune 500, глави держав тощо. 

Молоді лідери спільно працюють над запровадженням змін, які формуватимуть майбутнє; вони вирішують нагальні глобальні виклики та сприяють позитивним зрушенням у світі.  Серед відомих членів спільноти – президент Франції Емманюель Макрон, засновник Facebook Марк Цукерберг, Іванка Трамп, виконавчий продюсер Netflix Піс Хайд та інші.

«Щиро вдячний Всесвітньому економічному форуму і тим, хто вірить у мене. Протягом усього часу я буду відданий цій платформі для посилення голосу України та відстоювання проєктів, які є важливими для нашої країни на цьому критичному етапі її історії. Суть лідерства полягає не в швидкоплинних титулах чи владних посадах, а в потенціалі та здатності впливати і сприяти позитивним змінам для спільного блага. Давайте разом прагнути до процвітаючого майбутнього для наступних поколінь», – зазначив Олександр Роднянський. 

Член наглядової ради Ощадбанку Олександр Роднянський є професором Кембриджського університету (Велика Британія), доктором наук Принстонського університету (США), науковим співробітником лондонського Центру досліджень економічної політики (CEPR) та Центру макроекономіки. Радник Президента України з 2020 року. У своїй науково-дослідницькій роботі Олександр спеціалізується за напрямом міжнародної економіки та фінансів, а також емпіричної політичної економії. 

Молоді глобальні лідери (Young Global Leaders) – незалежна некомерційна організація з Женеви, створена засновником Всесвітнього економічного форуму Клаусом Швабом, щоб допомогти вирішувати складні та взаємозалежні світові проблеми. Його бачення полягало у створенні проактивної багатосторонньої спільноти світових лідерів наступного покоління та сприянні діалогу між культурами для подолання розбіжностей та пошуку нових способів співпраці для формування процвітаючого суспільства.

Новини Ощаду

Прес-служба Ощадбанку

Це ви ще не читали